';
Indicatie aanvragen?
Via onderstaand formulier kan je een (100% vrijblijvende) indicatie aanvragen over de besparingen, het rendement en overige.

  contact

  Stuur ons een bericht of bel!

  HET DAK OPPERVLAK TOT RUIM 40 GRADEN KOELER
  De verkoeling van/op het dak zorgt ook voor een koeler pand en daarmee dus ook voor een lagere energierekening doordat de airco (veel) minder stroom verbruikt.
  TOT 30% MEER RENDEMENT UIT ZONNEPANELEN
  Zonnepanelen verliezen ruwweg 0,5% per graad Celcius boven de 25 graden van de temperatuur van het dak. Dit kan tot 30% schelen!
  VERLENG DE LEVENSDUUR MET 20-25 JAAR
  Door het dak te coaten verleng je de levensduur met maar liefst 20-25 jaar!
  Daarnaast is het coaten van het dak (veel) goedkoper dan het oude dak vervangen.

  Stuur ons een bericht

   Contactgegevens

   dakrevisie

   Vragen, opmerkingen of interesse in dit concept? Bel, mail of app ons.
   Indien je een geheel vrijblijvende indicatie wil van de kosten, klik dan hier.
   We horen graag van je!

   Een beller is sneller. Tot zo!

   06 8459 7313 of 06 8580 5572

   P.C. Staalweg 110, 3721 TJ Bilthoven

   Veel gestelde vragen

   Over het algemeen gaat de dakcoating 20 tot 25 jaar mee. Dit is uiteraard wel afhankelijk van overige condities zoals het weer en de mate waarin het dak wordt onderhouden. Het is overigens ook mogelijk om deze levensduur nogmaals te verlengen met dezelfde periode door na de eerste 20-25 jaar nogmaals het dak te voorzien van deze coating.

   De dakcoating kan op bestaande daken van bitumen, EPDM, diverse hout-
   soorten, RVS, PVC, verzinkt staal, lood, zink en beton, op zowel een vlakke als ruwe ondergrond. Het dak moet wel minimaal 5 jaar oud zijn.

   Met het oog op de levensduur, maximale verkoeling en rendement op eventuele zonnepanelen is het van belang om het dak één keer per jaar schoon te maken (vaker mag ook, minder vaak adviseren wij niet).

   Dakcoating is een duurzaam alternatief voor het vernieuwen van het dak, het is goedkoper dan een nieuw dak, veel minder belastend in de hoeveelheid en soort afval en draagt ook nog bij aan verkoeling in het pand en hoger rendement van de zonnepanelen. Zeer duurzaam dus! Daarnaast is de coating gemaakt van siliconen en is de basis van siliconen heel fijn woestijnzand (silicaat), en dat is een grondstof waar meer dan voldoende van is!

   Nee, de dakcoating kan gewoon worden aangebracht op het huidige dak.
   Dit is naast dat het veel goedkoper is ook een stuk duurzamer, daarnaast kunnen eventuele gaten en beschadigingen gewoon weer “afgedekt/opgevuld” worden met de coating.

   Dit is uiteraard afhankelijk van de buiten temperatuur en de zon maar het verschil in temperatuur door de dakcoating kan oplopen tot wel 40 graden celcius! Zeer de moeite waard dus.

   De dakcoating is 100% waterdicht en resistent tegen stilstaand water en alle andere weersomstandigheden. Ook eventuele gaten en andere beschadigingen kunnen goed “afgedekt/gevuld” worden met deze coating.

   Doordat de dakcoating de temperatuur van het dak tot wel 40 graden celcius koeler maakt scheelt dit ook enorm in de binnen temperatuur van het pand. Dit heeft dus een positieve invloed op het stroomgebruik van de airconditioning.
   Daarnaast heeft het een positieve invloed op de hoeveelheid energie die eventuele zonnepanelen opwekken door zowel de lagere daktemperatuur als de reflecterende werking van de dakcoating. Dit kan oplopen tot maar liefst 30% meer opgewekte energie!

   Uiteraard, en omdat we overtuigd zijn van de meerwaarde van het product is de dakinspectie gratis en vrijblijvend, vul hiervoor dit formulier in.